Promena režima saobraćaja povodom obeležavanja Dana sećanja na stradanje i progon Srba

Saopštenje za javnost Opštine Bačka Palanka

3798

BAČKA PALANKA: Povodom manifestacije obeležavanja Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe tokom oružane akcije „Oluja“ Opština Bačka Palanka je izdala Obaveštenje o promeni režima saobraćaja. Prenosimo ga u celosti.


U subotu, 4.avgusta 2018. godine, u vremenu od 07 časova do završetka manifestacije povodom Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe tokom oružane akcije „Oluja“, obustavlja se saobraćaj u ul. Šetalište Milana Janića do čarde na Dunavu.

Od 12,00 časova zatvaraju se ulice Jug Bogdana i deo Dunavske obale od Jug Bogdana do ulice Žarka Zrenjanina, deo ul. 20.oktobar od ul. Jug Bogdana do ul. Veselina Masleše i postavljaju se barijere u zoni raskrsnice ul. Proleterska i ul. Dunavska obala, kako bi se onemogućio prilaz vozilima na bent i na spustu prema kupalištu na „Bageru“.

Vozači će koristiti alternativne pravce za saobraćaj.

Razlog za ovu meru je obeležavanje progona Srba u akciji „Oluja“ i očekuje se veliki broj posetilaca koji će dolaziti na ovu manifestaciju autobusima, tako da će i veliki broj kolskih ulaza biti zatvoren parkiranim autobusima koje je nemoguće pomerati do završetka manifestacije.

Molimo građane koji stanuju u napred navedenim ulicama da imaju razumevanja – da svoja vozila, ranije ili najkasnije do 12 časova u subotu, sklone kako bi se zatvaranje ulica moglo izvršiti u celosti i blagovremeno.

Takođe, obaveštavamo da navedenog dana, u tim ulicama, neće biti omogućeno snabdevanje prodavnica i drugih objekata kao ni vožnja do i od mesta stanovanja.

Molimo sve građane da imaju razumevanja za ovakvu odluku i pozivamo ih da kao pešaci doću na Manifestaciju .

Opština Bačka Palanka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here