Repertoar u Gradskom bioskopu od 31.01. do 09.02.

1053

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu od 31. januara do 9. februara biće prikazani hit filmovi.


U petak 31. januara od 17.00 i 19.00 časova i u subotu 1. februara od 19.00 časova biće prikazan animirani film „PETAR PAN I MAGIČNA KNjIGA NEDOĐIJE“.

Sadržaj filma:

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana.

 

U Gradskom bioskopu 7. 8. i 9. februara od 17.00 i 19.00 časova biće prikazan animirani film „FANTASTIKA“.

Sadržaj filma:

U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj Fantastika, dva medveda, Boža i Luka krenuli su u spasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova koji su namerili da pronađu i ukradu zlatne rogove. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnim stvorenjima… Ali vreme ističe! Ko će prvi do zlatnih rogova? Da li će uspeti da spasu svoj animirani svet?!

U Gradskom bioskopu 7. 8. i 9. februara od 21.00 čas biće prikazana komedija „SLUGA“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Sadržaj filma:

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone.

Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Ulaznice za sve filmske projekcije se mogu kupiti svakog radnog dana u Galeriji Kulturnog centra od 8.00 do 14.00 časova po ceni od 250 dinara kao i na blagajni bioskopa na dan projekcije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here