Repertoar u Gradskom bioskopu za nedelju 16.02.

983

U Gradskom bioskopu u nedelju 16. februara od 16.00 časova biće prikazan animirani film „FRKA RAZMAŽENO DERIŠTE“ u 3d projekciji sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas samo može da sanja.
Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani život čini ga klasičnim primerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svetu.

U Gradskom bioskopu 16. februara od 18.00 časova biće prikazan „SONIKOV FILM“.

Sadržaj:

Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

U Gradskom bioskopu u nedelju 16. februara od 20.00 časova biće prikazana ljubavna drama film „LED 2“.

Sadržaj:

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetničkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

Cena ulaznice 250 dinara. Ulaznice za sve filmske projekcije se mogu kupiti svakog radnog dana u Galeriji Kulturnog centra od 8.00 do 14.00 časova po ceni od 250 dinara kao i na blagajni bioskopa na dan projekcije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here