„Metro“ danas otvara drugi deo robne kuće

4833

Robna kuća „Metro“ niče munjevitom brzinom. Objekat koji se nalazi u centru, pored „Univerexpoeta“na uglu Žarka Zrenjanina i Kralja Petra, danas otvara drugi deo robne kuće koji je u pripremi već proteklih mesec dana.


AKCIJA DANA: Svakog posetioca koji pazari danas očekuje poklon iznenađenja.

„Metro“ je mesto gde možete naći sve, od igle do lokomotive, a u novom prostoru robne kuće nalaziće se najmodernija garderoba koja će Bačkopalančanima dovesti modne trendove bliže.

„Metro“ nudi trend i urbanu garderobu za svakodnevne aktivnosti, ali i komade odeće za svečanije prilike. U pitanju su odevni predmeti i aksesoari za samosvesne muškarce i žene, koji se usuđuju da se ističu i budu drugačiji, koji cene kvalitet i trendove.

Ovde možete naći i odevne predmete od trikotaže, jakne, torbe, šaleve i sve što vam treba za predstojeću zimu.

Praznici se bliže, a u „Metrou“ možete naći sve što vam je potrebno za dekoraciju vašeg doma, ukrase, jelke, svećice i novogodišnje figurice koje niste mogli ni da zamislite da postoje. Većina bačkopalančana svoj enterijer je opremila upravo ovde, i ostaju unikatni jer u robnoj kući stalno dolazi nova roba po poslednjim trendovima.

Robna kuća „Metro“ radi od 08 pre podne do 20 časova svakog radnog dana, dok subotom radi skraćeno, do 16 časova.  Nalazi se na adresi Kralja Petra Prvog 27-29 u centru Bačke Palanke. 

Posetite što pre „Metro“ jer sve što vam treba, a niste znali gde da nađete, upravo ćete pronaći ovde i to po najpovoljnim cenama.

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here