Snežne kugle iz celog sveta – hobi i strast

1456

BAČKA PALANKA: Zanimljiv hobi omogućio je Aleksandru Nikolaševiću da, makar u mašti, obiđe ceo svet. Aleksandar ima čitavu kolekciju snežnih kugli, koje su mu sa raznih putovanja donosili prijatelji i porodica. Snežne kugle su njegova strast, a kolekcija će kako kaže, uskoro biti potpuna.

Aleksandar Nikolašević

“Snežne kugle sakupljam već deset godina. Prvu mi je poklonila sestra, a danas ih imam preko sto. Imam kuglu sa najjužnije tačke na svetu, mesto se nalazi između Urugvaja i Argentine, na granici. Zatim posedujem kuglu sa najsevernijeg mesta u Evropi, u Norveškoj. Tu su i kugle iz Singapura, Južne Koreje, Šri lanke, Amerike…“, priča Alekasandar Nikolašević.

Iako je Aleksandar od rođenja u invalidskim kolicima, u šali voli da kaže da je zahvaljujući hobiju, proputovao ceo svet. Snežne kugle, uglavnom mu poklanjaju prijatelji i porodica, na koju je ponosan.

[wonderplugin_slider id=21]

 

“Podrška porodice mi je najvažnija i najznačajnija. Imajući u vidu da sam u invalidskim kolicima ceo svoj život, ja bez porodice nikako ne bih mogao da funkcionišem. Sve je stvar duha, čovek se rađa ili ne rađa pozitivan, to se ne može naučiti“, naglašava uz osmeh.

Vedar duh i pozitivna energija, Aleksandru definitivno ne nedostaju. Možda samo fali još poneka snežna kugla, da upotpuni, iovako bogatu kolekciju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here