Spektakl u Despotovu – Najveće takmičenje FARMERA u Srbiji!

1893

DESPOTOVO: U nedelju (30.09.) će se od 10 časova na Hipodromu u Despotovu održati najveće takmičenje farmera u Srbiji u vožnji traktora oko čunjeva.

Organizator RTI poziva sve zainteresovane poljoprivrednike da učestvuju na ovom zanimljivom događaju:

Pozivamo vas da učestvijete u NAJVEĆEM TAKMIČENJU FARMERA u Srbiji. Jedno od takmičenja je u Despotovu i održava se 30.09.2018 u 10h na Hipodromu. Prijavite se i pokažite vašu spretnost u vožnji traktora oko čunjeva. Mi obezbeđujemo traktor u pitanju je Bašak 2075 plus, a na vama je da osvojite mnoge vredne nagrade.

Za sve takmičare u Despotovu su obezbeđeni pokloni, a najbolji će se plasirati u veliko finale. Nakon takmičenja na svih 6 lokacija finalno takmičenje održaće se na NAVAKU u Subotištu. Tamo sve finaliste očekuju nagrade, a za troje najboljih – pogledajte i koje!

Prve tri nagrade

Učešće je za sve takmičare BESPLATNO.

Sve infromacije o takmičenju kao i formular za prijavu možete naći na RTI sajtu: OVDE

Poljoprivrednici iz sledećih mesta mogu da se prijave za takmičenje u Despotovu: Novi Sad, Veternik, Futog, Begeč, Rumenka, Kisač, Stepanovićevo, Kać, Budisava, Kovilj, Bački Petrovac, Gložan, Kulpin, Maglić, Bačka Palanka, Pivnice, Despotovo, Parage, Silbaš, Mladenovo, Karađorđevo, Obrovac, Tovariševo, Gajdobra, Nova Gajdobra, Čelarevo, Bač, Vajska, Bođani, Plavna, Bačko Novo Selo, Selenča.  Pozivamo i one koji neće da se takmiče da dođu i navijaju.

Za sve informacije možete pozvati: 062/886-22-88.

Čekamo vas! Vaš RTI

www.rti.rs/rti-basak-arena/

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here