Nova uspešna kontrola Starog grada

485

APATIN: U sredu (27.02.) FK „Stari grad“ je gostovao ekipi FK „Mladost“ koja se takmiči u Vojvođanskoj fudalskoj ligi (sever). Ovo je bila 6. kontrolna utakmica Bačkopalančana koji su nastavili sa odličnom igrom u pripremnom periodu.

FK Mladost – OFK Stari grad 3:3 (2:1)

Bačkopalančani su bolje otvorili utakmicu i već u 5. minutu golom Krstića poveli sa 0:1. Domaćinima je to bio znak da krenu silovitije. Oni su golovima Mitrovića u 28. i Jovovića u 36. minutu krunisali bolju igru u tom periodu. Okrenuli su rezultat u svoju korist i sa 2:1. To je bio i rezultat na poluvremenu. U drugom delu igre fudbaleri Starog grada kreću mnogo ofanzivnije. Ovakva igra je krunisana golom Valentika u 60 min. za izjednačenje 2:2. Gosti su nastavili sa napadima, ređali su prilike za novi pogodak, ali Mladost je u polukontri drugim golom Jovovića (65. min.) stigla do nove prednosti od 3:2.

Stari grad se nije predavao već nastavio sa ofanzivnom igrom Nagrada je stigla u 70. minutu. Strelac za konačnih 3:3 je bio Miladinović.

OFK Stari grad će u nedelju (03.03.) u Begeču, protiv Bačke, odigrati i poslednju kontrolnu utakmicu pred prolećni deo prvenstva koji počinje u nedelju 10. marta kada Stari grad gostuje Hercegovcu u Gajdobri.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here