Strahinja Stefanović povodom svetske vicešampionske titule (INTERVJU)

1159

Na Svetskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Plovdivu Bačkopalančanin Strahinja Stefanović je osvojio srebrnu medalju u disciplini K-1 na 200 metara.

Strahinja Stefanović

Ovaj sjajan rezultat, koji je ujedno i još jedna potvrda sjajne bačkopalanačke škole kajaka je bio povod redakcije BAP VESTI da stupi u kontakt sa Strahinjom i zamoli ga da sa našim pratiocima podeli svoje utiske iz Plovdiva.

„Želim pre svega da se zahvalim svima onima koji su verovali u mene i onima koji su mi omogućili da napredujem u ovom divnom sportu. Veoma mi je drago što sam predstavljao Srbiju na ovako velikom i važnom takmičenju.

Konkurencija u Plovdivu u disciplini K-1 (200) je bila veoma jaka, ali sam uspeo da osvojim srebro. Da je bilo još malo sreće domogao bih se i zlata, jer su odlučivali stoti delovi sekunde. Ipak, prezadovoljan sam svojim nastupom i uspehom i ponosim se sa time“ – izjavio je Strahinja Stefanović.

„Svetsko prvenstvo za seniore je na programu za 4 nedelje. Upravo ovaj rezultat je moj podstreh za naredni period, pa se i na tom takmičenju nadam nekom od odličja“ – o svojim planovima kaže Strahinja za BAP VESTI.

Strahinja Stefanović na pobedničkom postolju u Plovdivu.

Još jednom čestitamo Strahinji na sjajnom nastupu i srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu u Plovdivu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here