Sumorna jesen Čelarevčana

Na kraju prvog dela prvenstva u Srpskoj fudbalskoj ligi - Vojvodina

661

Jesenju polusezonu u Srpskoj ligi – Vojvodina „ČSK Pivara“ je završila na sedamnaestom mestu sa 11 osvojenih bodova.


Milan Mitrović

U sedamnaest odigranih prvenstvenih kola Čelarevčani su ostvarili bilans od dve pobede, pet nerešenih rezultata i deset poraza uz gol razliku 15:28. Kao šef stručnog štaba Milan Mitrović je vodio Čelarevčane od devete prvenstvene runde. Pre njega ekipu je u prvih osam kola vodio Vlado Karakaš.

– Pre početka prvenstva očekivanja su bila veća, ali na našu žalost tokom proteklog dela sezone mnogo toga nije bilo kako smo želeli i hteli. Sve ovo zahteva dužu i dublju analizu, ali kad se podvuče crta nismo previše nezadovoljni. Naime, zbog brojnih problema na koje smo nailazili i šta nas je sve stizalo tokom proteklih sedamnaest kola, teško je bilo ostvariti bolji plasman od sedamnaestog mesta.

– Ekipa je pred početak prvenstva doživela velike promene.Došao je veliki broj novih igrača pred sam start sezone koji nisu prošli pripremni period. Ne samo da je došlo do promena u igračkom kadru već i u rukovodstvu kluba. Imali smo dosta problema i oko finansiranja, pa kada se sve to ima u vidu plasman na sedamnaesto mesto stigao je kao posledica svega toga, kaže Milan Mitrović, šef stručnog štaba „ČSK Pivare“ koji je ekipu preuzeo nakon osmog kola.

Nakon završenog jesenjeg dela prvenstva, nastupila je pauza u radu kluba koja će potrajati do sredine januara kada će se ekipa okupiti i početi sa pripremama sa jednim jedinim ciljem, obezbeđivanjem opstanka u ligi.

– Pre nego što se okupimo i počnemo pripreme za nastavak prvenstva rukovodstvo kluba će nastojati da dovede pojačanja. Cilj nam je da ostanemo u ligi, a za to su nam svakako neophodna odgovarajuća pojačanja u igračkom kadru. Mnogo toga zavisi i od finansija. Naime, vode se razgovori da raniji sponzor kluba Pivara Čelarevo ponovo preuzme tu ulogu. Svakako da je to izuzetno važno, jer bez finansijske podrške i pomoći ćemo teško ćemo ostvariti cilj. Pod uslovom da sve bude kako je planirano, ja ću i dalje ostati u klubu i „ČSK Pivaru“ voditi sa klupe tokom proleća, naglašava Mitrović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here