Sunčano i malo toplije

298

BAČKA PALANKA: Sunčano i malo toplije uz umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna dnevna do 14 stepeni.


VOJVODINA: Ujutru ponegde slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije nego u nedelju. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu vrlo jak. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1, a maksimalna 14 stepeni.

[wonderplugin_slider id=26]

 

SRBIJA: Ujutru ponegde slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije nego u nedelju uz malo oblaka na jugu i jugoistoku Srbije. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu vrlo jak, a u ostalim krajevima slabiji istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2, a maksimalna dnevna 15 stepeni.

NAREDNIH DANA: Od utorka do petka pretežno sunčano i svakim danom toplije, a krajem sedmice je moguće novo zahlađenje.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje srčanim bolesnicima. U košavskom području izvesne tegobe su moguće kod osoba sa psihičkim oboljenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i promenljivog raspoloženja.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here