Igrač više, propušten penal i poraz Bačke u Surdulici (VIDEO)

1310

SURDULICA: U Surdulici se juče gledao dobar fudbal. Ekipa Bačke je u okviru 33. kola Super lige Srbije bila gost ekipi Radnika u pokušaju da iznenadi domaću ekipu i u Bačku Palanku se vrati neporažena i tako sačuva nadu u opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Prvi su pripretili Bačkopalančani preko Luke Mićića iz slobodnog udarca u 14. minutu, da bi domaći igrači posle toga imali odličnu priliku u 18. minutu preko Purovića, ali je odlično reagovao golman Jevrić.

U 31. min domaćin je poveo sa 1-0 golom Zlatanovića posle kornera koji je izveo Ivanović i sa šest sedam metara pogodio gornji desni ugao nemoćnog Jevrića.

Samo dva minuta kasnije kolosalna šansa za domaće, Pantelić sa peterca glavom pokušava da savlada Jevrića ali njegov šut završava na prečci gola Bačkopalančana.

Pred kraj prvih 45. minuta igrač Radnika Žarković morao je u svlačionicu jer mu je sudija Čolović pokazao direktan crveni karton posšto je bez lopte udario jednog od defanzivaca ekipe iz Bačke Palanke.

Na odmor se otišlo minimalnom prednošću domaćina od 1-0.

Drugo poluvreme donosi uzbuđenja na obe strane.  U 64. min sudija Čolović je dosudio jedanaesterac za goste koji neuspeva da realizuje Damir Čeković čiji je šut sa 11 metara otišao 2 metra pored stative golmana Vasiljevića.

Kazna sledi u 70. minutu . Radnik povećava voD stvo golom rezerviste Žakule na 2-0 čime su gostima iz Bačke Palanke oduzeli i poslednji tračak nade da mogu ostati neporaženi na gostovanju u Surdulici.

Do kraja utakmice domaćin je rutinski održavao prednost, a gosti iz Bačke Palanke bili su nemoćni da bilo šta urade u nastojanju da izbegnu poraz ili ga bar ublaže. Bačka je posle novog poraza u Surdulici u još većim problemima i imaće dosta muka da očuva Superligaški status.

  • Surdulica 25. april 2018.
  • Stadion Radnika
  • Gledalaca: 800
  • Glavni Sudija: Čolović Srđan (Raška)
  • Pomoćnici: Minić Srđan (Rača), Dimitrijević Marko (Kragujevac)
  • Strelci: 1-0 Zlatanović 31. min 2-0 Žakula 70. min
  • Žuti kartoni: Milovanović, Purović (Radnik), Čeković, Švonja (Bačka)
  • Crveni karton: Žarković (Radnik)

RADNIK: Vasiljević, Pejčić, Purović (od 46. min Žakula), Keremeh, Milovanović (od 85. Čubrilo), Ivanović, Mitošević, Mladenović, Pantelić, Žarković, Zlatanović (od 79. min Tanasin)

BAČKA: Jevrić, Varga, Tasić, Dimitrijević, Šarac (od 58. min Trivunović), Đorić, Mićić (od84. min Bajić.M), Švonja, Čeković, Radinović, Bajić F. (od 73. min Jovanović)

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here