Božić i Milošev na čelu kolone

1134

BAČKA PALANKA: Na teniskim terenima Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“ je odigran tradicionalni 9. Memorijalni turnir u tenisu „Milenko Tica 2018.“.


Turnir je okupio 32 tenisera iz Beograda, Subotice i Bačke Palanke. Na kraju takmičenja u dublovima, pobednički pehar podigli su Arsen Božić i Saša Milošev. Oni su u finalu savladali par Mile Luković – Siniša Savić i to posle taj brejka. Na treće mesto plasirao se par Milan Tepić – Radomir Jeremić.

Pobedničkom paru Milošev – Božić uručeni su prelazni pehar i zlatne medalje, dok su drugoplasirani i trećeplasirani dublovi dobili srebrna i bronzana odličja.

– Ovogodišnji Memorijal „Milenko Tica“ okupio je rekordan broj učesnika. Turnir je bio pozivnog karaktera, a nakon takmičenja po grupama u polufinale su se plasirali prvaci svake grupe. Završnica turnira, polufinale, susret za treće mesto i finale, igralo se u devet dobijenih gemova, a tokom takmičenja po grupama u šest dobijenih gemova, ističe Nobojša Kralj, jedan od organizatora teniskog turnira.

Tehničku organizaciju turnira, besprekorno je obavio Teniski klub „Dunav“. Nakon što su proglašeni najbolji, Arsen Božić, član pobedničkog dubla izjavio je:

– U dramatičnoj završnici finala, uspeli smo da tek nakon taj brejka stignemo do pobede. Mislim da je pobednika u finalnom susretu odlučila sportska sreća. Turnir je odlično organizovan, a sigurno ću učestvovati i dogodine, rekao je Arsen Božić.

Pored Nebojše Kralja, za organizaciju turnira bili su zaduženi dr Milić Ivanović, Sretko Knežević i Slaviša Vekić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here