Tokom vikenda i naredne nedelje temperature iznad proseka

1258

U četvrtak i petak ponegde na zapadu i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima.


Posle svežeg jutra, dan će biti pretežno sunčan i topao, uz slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni i sa temperaturom od 10 do 16 ujutro, a 26 do 30 stepeni u toku dana.

I u Bačkoj Palanci pretežno sunčano i toplo, vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 14 najviša dnevna oko 26 stepeni.

Do kraja nedelje zadržaće se pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo iznad proseka.

[wonderplugin_slider id=177]

 

U četvrtak jutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplo uz lokalni razvoj oblačnosti, posle podne moguća pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom uglavnom na zapadu i jugozapadu. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u skretanju na severni. Najniža temperatura od 11 do 17, najviša dnevna od 25 do 30 stepeni.

U petak jutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća pojava kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 11 do 17, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

U subotu jutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17, najviša dnevna od 25 do 30 stepeni.

Prema prognozi vremena od 15. do 19. septembra, pretežno sunčano sa temperaturom oko ili malo iznad prosečnih vrednosti.

[wonderplugin_slider id=10]

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here