Tradicionalno polaganje za pojaseve

Iz Karate kluba „Kizami“

1233

Karate klub „Kizami“ je, po tradiciji, uspešnu 2018. godinu okončao tradicionalnim polaganjem za pojaseve gde je dvadeset karatista postalo nosilac belog, oranž i zelenog pojasa.


Za beli pojas je 27. decembra polagalo dvanaest karatista, sedam takmičara je polagalo za oranž, a jedna karatistkinja je polagala za zeleni pojas.

Nosioci belog pojasa su postali Aleksandar Zorić, Strahinja Radmilović, Luka Knežević, Mihajlo Brujić, Luka Šešum, Marina Teodorović, Nikola Bajac, Danilo Agić, Miljana Ivanović, kao i Jovana Petrić, Lana Milaković i Jasmina Brujić.

Oranž pojaseve sada nose Vujadin Karanović, Miloš Galić, Vuk Škorić, Marija Mijić, Katarina Lovrenčić, Nikolina Kalajić i Nenad Milivojević, dok zeleni pojas nosi Ivana Tot. Predsednik ispitne komisije je i ovaj put bio Petar Begonja koji je salu napustio veoma zadovoljan.

KK „Kizami“ je ovom prilikom nagradio najbolje i najperspektivnije takmičare. Pehare za postignute rezultate u prošloj godini dobilo je šest karatista i tri mlade karatistkinje.

To su Ivana Radulov, Una Blagojević i Jovana Agić kod devojčica, a Marko Borocki, Jovan Agić, Miloš Ganić, Mihailo Đurić, Sergej Serdar i Vuk Struharik kod dečaka.

Za najbolju takmičarku u 2018. godini je proglašena Ivana Radulov, zlatna sa Svetskog „Kohai“ kupa u Kišinjevu u Moldaviji, dok je kod dečaka epitet najuspešnijeg karatiste poneo Marko Borocki, osvajač 32 medalje (21 zlatne, sedam srebrnih i četiri bronze).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here