Turistička organizacija opštine Bačka Palanka se predstavila na Manifestu

1181

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka predstavila je svoju turističku ponudu na Beogradskom Manifestu u periodu od 24.05.-26.05.2019.godine. 


Beogradski Manifest je jednistvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija u Srbiji i regionu, kao i odlične gastronomske ponude koju posetioci mogu da degustiraju na festivalu. Održava se tradicionalno već pet godina na Kalemegdanu, najatraktivnijoj lokaciji u centru Beograda.

Cilj festivala je da omogući posetiocima da se bliže upoznaju sa atraktivnim turističkim ponudama koje nude opštine u Srbiji kao i zemlje u regionu a sve to kroz celodnevni zabavni i edukativni program za sve uzraste.Ulaz za posetioce bio je besplatan a program se održavao na 5 bina raspoređenih u 15 zona.

Beogradski Manifest je otvoren u petak 24.05.2019.godine u prisustvu direktorice Turističke oraganizacije Srbije Marije Labović i Ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka prestavila je deo svoje gastronomske ponude promocijom domaćih proizvoda od lešnika poljoprivrednog gazdinstva Panić iz Tovariševa, proizvoda od maline Poljoprivrednog gazdinsta „Čudo prirode“ Katarine Lipovac iz Bačke Palanke i proizvode od đumbira Poljoprivrednog gazdinstva porodice Stošić iz Neština.

Posetioci su mogli da kupe neki od interesantnih domaćih proizvoda ali i da iste besplatno degustiraju na štandu Turističke organizacije.

U nedelju, 26.05. na centralnoj bini nastupali su Centar tradicionalne kulture i tradicije „Kosta Abrašević“ i Udruženje vetrana Krajišnika „Koreni“ iz Bačke Palanke sa koreografijama „Gruža“ i „Leskovac“.

 

 

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here