U borbi za vrh tabele Panonija preuzela 2. poziciju od Slavije

659

PETROVARADIN: U 4. kolu Druge lige Srbije, odbojkašice Panonije su gostovale ekipi Slavije iz Novog Sada i tom prilikom ostvarile maksimalnu pobedu.

OK Slavija – OK Panonija 0:3

(15:25;24:26;8:25)

U prvom setu videla se apsolutna dominacija Panonije u svim elementima igre. U drugom setu je došlo do opuštanja u igri Palančanki što je domaća ekipa i koristila. Ulaskom u igru mlade Anje Mandić i Jelisavete Vojinović gošće su se „probudile“ i primakle se protivniku. Na rezultatu 24:20 za Slaviju na servis je došla Milica Majkić, poremetila prijem i tako donela Palančankama vodstvo od 2:0. Treći set bio je samo formalnost i Panonija iz Petrovaradina donosi 3 velika boda.

[wonderplugin_slider id=136]

 

„Čestitam na pobedi mojim devojkama koje su prikazale dobru i požrtvovanu igru, posebno u 2. setu, kada je bilo i najteže. Posebno bi pohvalio Milu Savić i Tijanu Đurković,koje su bile velika enigma Slaviji.“ – izjavio je trener Miloš Šatora.

U sledećem kolu Palančanke dočekuju Voleystars iz Sombora. Utakmica se igra u subotu u 18h u velikoj sali SRC Tikvara.

Sastav: Majkić, Savić, Jovanović, Đurković, Knežević, Stanojev, Kolbas, Malivuk, Vojinović, Mandić, Štrbac, Vasić. Trener: Šatora Miloš.


Važna pobeda pionirske selekcije

SILBAŠ: I pionirke Panonije su zabeležile važnu pobedu protiv domaće ekipe Sokola rezultatom 3:1.

„Bez obzira na pobedu nisam zadovoljan igrom moje ekipe. Iako je ova selekcija nova i veoma mlada očekivao sam bolju igru. U četvrtom setu izgubljen set smo pretvorili u pobedu zahvaljujući odličnom servisu Vere Vasić“, izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Sastav: Vasić, Bošnjak, Štrbac, Badanjac, Babić, Rodić, Pilipović, Đukić, Ćulibrk, Kirtić, Kuzmanović. Trener: Nikolajević Stevan.


U Drugoj vojvođanskoj ligi, ekipa „Panonija 2“ je u subotu izgubila od Mladosti iz Bačkog Petrovca, rezultatom 3:0.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here