Najbolji blinkeraš Dragoslav Bogojevac – Šođa

Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran“ obeležilo godišnjicu postojanja.

1028

Na jezeru “Tikvara” članovi USR „Šaran“ iz Bačke Palanke obeležili su sedamdesetprvu godinu postojanja i rada.


Tim povodom članovi Udruženja organizovali su takmičenje u tri discpline, vožnji drvenim čamcima, bacanju sidra i gađanju blinkerom u metu.

U vožnji drvenih čamaca – dvoseda na deonici od 200 metara, najuspešiiji su bili Slobodan Vasić i Miroslav Tuckešić – Jano. Drugi je bio dvosed Dragoslav Šantić – Jože Tomec, dok se na treće mesto plasirala posada čamca u kojoj su bili Željko Morača i Đurica Marković.

Četvrto mesto pripalo je dvosedu Miloš Sinadinović – Dalibor Vučković. Najuspešniji u takmičenju bacanje sidra bio je Miloš Sinadinović, na drugo mesto plasirao se Marko Agić, a treće mesto pripalo je Dragoslavu Šantiću.

Bačkopalančanin Dragoslav Bogojevac – Šođa, bio je najbolji u gađanju blinkerom u metu, ispred Miloša Sinadinovića, a treći je bio Nikola Agić. Trojica najbolje plasiranih takmičara u ovim disciplinama dobila su robne nagrade.

– Nisam previše zadovoljan odzivom naših članova koji su prisustvovali obeležavanju sedamdesetprvog rođendana našeg Udruženja. Možda smo zatajili oko najave ovog događaja, jer smo obaveštenje stavili na oglasnu tablu kod “Tikvare”, a zbog niskog vodostaja malo ko je došao i pročitao pomenuto obaveštenje.

Međutim, zbog bolje obaveštenosti članstva nastojaćemo da im u godinama pred nama pošaljemo pismeno obaveštenje. Od načina obeležavanja godišnjice našeg Udruženja nećemo odustati ni u narednim godinama. Kada su u pitanju planovi koji se odnose na naše Udruženje, nastojaćemo da pridobijemo strance da dolaze ovde kod nas da pecaju ribu. Na taj način ostvarićemo nove prihode.

Da bi se to i dogodilo učinićemo sve da izgradimo posebne tuš kabine kao i nekoliko WC – a, zatim ostavu za stvari, priključke punjača za mobilne telefone i tako dalje. Pored ovoga, postoje još neke ideje koje ćemo pokušati da sprovedemo u delo. Moram da se zahvalim bačkopalanačkim prodavnicama ribolovne opreme „Alas“ i „Kormoran“ koje su značajno pomogle, kaže Miloš Sinadinović, predsednik USR “Šaran”.

Godišnjica postojanja USR „Šaran“završena je zajedničkim ručkom.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here