Ugašena je Filijala poreske prave u Bačkoj Palanci

6146

Poreska uprava Srbije od juče broji 37 umesto dosadašnjih 78 organizacionih delova, pri čemu je ova organizaciona transformacija izvršena bez ijednog otpuštenog radnika, saopšteno je iz tog državnog organa.


Među 41 ugašenom filijalom ugašena je i filijala u Bačkoj Palanci. Većina zaposlenih iz Bačke Palanke od juče radi u Novom Sadu.

[wonderplugin_slider id=170]

 

U saopštenju se, takođe, navodi da je poreska uprava imala u vidu potrebe građana u delu poreskih oblika kao što su porez na prenos apsolutnih prava za motorna vozila i nepokretnosti, porez na nasleđe i poklon, porez na držanje, nošenje i upotrebu dobara, te da je upravo zbog toga formiran Sektor za izdvojene aktivnosti, koji ima organizacione delove na broju lokacija širom Srbije, u kojima poreski obveznici mogu da podnesu poreske prijave i u papirnom obliku.

Fizičkim licima je omogućeno da, kao i do sada, poreske prijave podnose i elektronski i u papirnom obliku u svim organizacionim delovima. Pored toga, u ubuduće će ostati otvorene pisarnice, putem kojih će građani moći da ostvare kontakt sa Upravom.

[wonderplugin_slider id=135]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here