Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu u Bačkoj Palanci

3069

U Bačkoj Palanci policajci su uhapsili V. M. (34), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa.


Sumnja se da je, preskočivši dvorišni zid, kroz prozor ušao u kuću jedne sugrađanke i ukrao joj veću sumu novca, zlatni i srebrni nakit.

Ukradene stvari vraćene su vlasnici, a osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor, do 30 dana.

U odvojenoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. V. (24), osumnjičenog za dva krivična dela teška krađa.

[wonderplugin_slider id=24]

 

On se tereti da je, na gradilištu jedne firme, provalio u magacin i ukrao alat, a nešto kasnije obio jednu pomoćnu prostoriju i ukrao iz nje 105 majica.

Policija ga je pronašla istog dana, a ukradene stvari vratila vlasnicima. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, doveden na saslušanje javnom tužiocu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Istog dana, policija je identifikovala i pronašla V. M. kome je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca.

Istovremeno, u Vrbasu je rasvetljenou krivično delo teške krađe, počinjeno u opštinskom Kulturnom centru.

Sat vremena pošto je prijavljena provala i krađa delova metalne konstrukcije pozorišne scene, policija je identifikovala osumnjičenog S. M. (21).

On je pronađen sa ukradenim predmetima i zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here