„Unapređenje života starijih osoba“

II Simpozijum medicinskih sestara i tehničara Bačka Palanka

612

U okviru meseca oktobra i „Sunčane jeseni života“ u subotu 13. oktobra u Gerontološkom centru u Bačkoj Palanci održan je II Simpozijum medicinskih sestara i tehničara Bačka Palanka, u okviru sekcije sestara u gerontologiji.


Tema simpozijuma je bila „Unapređenje života starijih osoba“. Predavači su bili profesori, lekari, strukovne medicinske sestre, medicinske sestre, fizioterapeuti i farmaceutski tehničari iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Subotice i Bačke Palanke.

Simpozijum je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta te su učesnici dobili određene bodove koji su impotrebni radi produžetka važenja licence koja je potrebna za rad u struci. Na simpozijum su došle kolege iz drugih Ustanova socijalne zaštite gerontoloških centara iz Subotice, Sombora, Vršca, Novog Sada, Apatina, Mola i dr.

Ovom prilikom smo čuli razna iskustva koja će nam dobro doći u daljem radu sa starim osobama Za kulturno umetnički program se zahvaljujemo Vasiliju Papiću iz Književnog kluba „Dis“ i Klubu klasične gitare „Akord“ iz Bačke Palanke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here