Uspeh obrovačkih đaka

636

Na takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“ učestvovali su učesnici iz devet opštinskih škola, a takmičili su se u poznavanju A,B i C kategorije.


Za „A“ kategoriju su se takmičili učenici do deset godina, a OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Obrovca predstavljali su Vuk Vojnović koji je zauzeo drugo i Helena Radičanin treće mesto. Za „B“ kategoriju u poznavanju saobraćaja prvo mesto je zauzela Nevena Kolar, dok je treće mesto zauzeo Sergej Dejanović iz OŠ „Žarko Zrenjanin“.

U takmičenju u poznavanju saobraćaja za „S“ kategoriju učesnici su bili starosti od 12 do 15 godina, a prvo mesto je zauzela Lara Vojnović dok je Ognjen Marković osvojio treće mesto.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Na nivou Južno Bačkog okruga obrovačku školu predstavljali su Lara Vojnović, Boris Radman i Nevena Kolar i svi su bili prvi u svojim kategorijama.

Na Republičkom takmičenje uz prisustvo velikog broja takmičara – učestvovalo je 27 ekipa iz cele Srbije – naši učenici su zauzeli zapažena mesta u svojim kategorijama, a najbolje plasirana je bila Nevena Kolar koja je osvojila peto mesto.

Trebalo bi istaći da su na opštinskim i okružnim takmičenjima Nevena, Boris i Lara nagrađeni medaljama, a na republičkom Obrovački učenici su dobili zahvalnice. Ipak, na kraju mora se odati veliko priznanje vođi ekipe OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Obrovca nastavnici Bilji Ivić koja je pripremala i vodila učenike na takmičenja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here