Uvežban vatrogasni podmladak Despotova

1360

BAČKA PALANKA: Tradicionalni, 39. Majski susreti vatrogasaca, odnosno pripadnika doborovoljnih vatrogasnih društava, južne Bačke održani su u nedelju u samom centru Bačke Palanke.


Organizato je bio ovdašnji Opštinski vatrogasni savez, pokrovitelj Opština Bačka Palanka, a manifestaciju je otvorio Siniša Šavija, predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine. U centru grada izvršena je smotra jedinica iz: Petrovaradina, Kaća, Deronja, Selenče, Kucure, Gložana, Despotova, Bačkog Novog Sela, Rumenke, Pivnica, Silbaša i Tovariševa. – Organizacija takmičenja bila je odlična, a nametalo se oko 500 takmičara – kaže Radoslav Milutinović, predsednik Vatrogasnog saveza opštine.

Majski susreti vatrogasaca Bačka Palanka

– Posebno bih istakao da su DVD učestvovale sa oko 200 dece uzrasta od 6-12 godina, razvrstanih u 18 ekipa. U vežbi ženskog podmlatka najbolja i treća bile su ekipe Despotova, a druga je bila ekipa iz Silbaša. U vežbi muškog podmlatka prvo i drugo mesto pripale su ekipama Despotova, a treće Petrovaradina.

39. Majski susreti vatrogasaca u Bačkoj Palanci

U vežbi sa vatrogasnim vozilom u seniorskoj konkurenciji kod žena prvo mesto pripalo je ekipi Silbašanki, drugo je zauzela Selenča, a treće Petrovaradin. U muškoj konkurenciji u vežbi sa vozilom, a u seniorskoj konkurenciji prvo mesto ovojila je ekipa Bača, drugo Silbaša, a treće Selenče.

Majski susreti vatrogasaca Bačka Palanka

U konkurenciji vežbe sa vozilom, ali u konkurenciji veterana (stariji od 55 godina) prvo mesto pripalo je ekipi Bača, drugo Rumenke, a treće Kucure.

[wonderplugin_slider id=117]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here