Veliko otvaranje bioskopa u Bačkoj Palanci

U nedelju, 29.12.

6228

Posle šest meseci u toku kojih su se odvijali radovi u Gradskom bioskopu, u nedelju 29.12.2019. godine u 20.30 časova bioskop će opet početi sa radom i tim povodom biće odigrana pozorišna predstava za odrasle „Veliki talas“, Zvezdara teatra.


Predstava „Veliki talas“ odigrana je više od 50 puta i svaki put je oduševila i zasmejavala publiku, a sjajnu glumačku ekipu čine Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Tanja Bošković, Rade Marković i Stevan Piale.

Predstavu je napisao Igor Amadei, a reditelj predstave Nenad Gvozdenović kroz kratak opis i predstavljanje likova nagoveštava šta nas sve kao gledaoce očekuje.

[wonderplugin_slider id=173]

 

„Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da započnu zajednički život ali su zapeli kod pitanja GDE? Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata. Ovež komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki Nataliji…ali avaj! Ni baka (Natalija), ni njena ćerka Daša (Dunjina tetka) ne mogu Marka „očima da vide“! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: „Samo preko mene mrtve!“ Da se ne bi „venčali u staračkom domu“, Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca!

Da li će, ili još bolje, kako će realizovati svoj plan, saznaćete u nekih sat i po, uživajući u predstavi „Veliki talas“.

Ulaznice će moći da se kupe u Galeriji Kulturnog centra od četvrtka 12.12.2019. godine u periodu od 8.00 do 14.00 časova. Cena ulaznice je 800 dinara.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here