Za projekte rekonstrukcije državnih puteva u Vojvodini 30 miliona

1995

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, izdvojila 30,3 miliona dinara, za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju državnih puteva na teritoriji AP Vojvodine.


Radi se o neophodnoj dokumentaciji za deonicu državnog puta od Bačke Palanke do Begeča i kroz naselja Begeč i Futog, te o dokumentaciji za radove na rekonstrukciji državnog puta i sanaciji klizišta na deonici od Petrovaradina do Sremskih Karlovaca, kao i kroz naselje Sremski Karlovci.

[wonderplugin_slider id=26]

 

Zbog velikog značaja projekta „Izgradnja brze saobraćajnice – državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad (Fruškogorski koridor), Pokrajinska vlada oformila je danas posebnu radnu grupu, čiji je zadatak praćenje aktivnosti na realizacije projekta, odnosno koordinacija aktivnosti u vezi s projektom na teritoriji Vojvodine i saradnja s radnom grupom za realizaciju ovog projekta koju je obrazovala Vlada Republike Srbije.

Za predsednika je imenovan Nenad Grbić, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

1 коментар

  1. Poražavajuća situacija po pitanju puteva u Vojvodini. Nikad gora, ali nikad gora situacija.
    Pogledajmo Bečej srce Vojvodine ( Potiske magistrale, ako već govorimo o magistralama ).
    U svim pravcima,,, ne zna se gde je više uništen ,,,ko u nedođiji !!!
    Da li će neko pogledati pravac Bečej – Bačka Topola ( ruina sva u zakrpama ) , Bečej – Temerin ( nikad gori put ), Bečej -Čurug ( standardno iskrpljen ) , Bečej – Srbobran ( od kamiona uništen ) ???
    Pruge u svim pravcima nam demontiraju,, šta reći..blago nama nisu nam potrebne ( pa valjda se grade da bi nešta radilo ) !!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here