Zbog velikog interesovanja, predstava „Ženski razgovori“ u dva termina

3138

Ulaznice za predstavu „Ženski razgovori“ koja se odigrava u petak (14.02.) u Gradskom bioskopu su rasprodate. Ova hit predstava sa poznatim glumcima u glavnim ulogama: Svetlanom Bojković, Vesnom Čipčić i Milanom Cacijem Mihailovićem, biće ponovo odigrana 29. marta u 20.00 časova u Bačkoj Palanci.


U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku.

Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan, i na da sve, zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

[wonderplugin_slider id=10]

 

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori“ po tekstu velikog Duška Radovića. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija.“ napisala je u svom blogu Vesna Čipčić.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here