Bački Petrovac: Uručena dečija auto sedišta

224
Foto: Opština Bački Petrovac

Dana 16. i 17. decembra 2020. godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 11:00 časova Savet za bezbednost saobraćaja na čelu sa predsednicom opštine koja je ujedno i predsednica saveta Jasnom Šproh, organizovao je kampanju namenjenu upotrebi dečijih zaštitnih sistema odnosno dečijih auto sedišta.


Cilj ove obuke bio je da se putem interaktivne edukacije, prvenstveno roditelja ukaže na pravilnu upotrebu i montažu dečijih auto sedišta. Na kraju predavanja podeljena su 36 homologovana dečija auto sedišta, kao i edukativni priručnik za roditelje.

[rev_slider alias=“webmarketing“][/rev_slider]

 


Udelené detské autosedačky

Dňa 16. a 17. decembra 2020 vo veľkej sieni Zhromaždenia obce Báčsky Petrovec so začiatkom o 11:00 hodine Rada pre bezpečnosť cestnej premávky na čele s predsedníčkou Obce Báčsky Petrovec, ktorá je zároveň aj predsedníčkou rady, Jasnou Šprochovou zorganizovala kampaň týkajúcu sa použitia detských ochranných systémov, resp., detských autosedačiek.

Cieľ podujatia bol, aby sa prostredníctvom interaktívnej edukácie predovšetkým rodičom poukázalo na správne použitie a montáž detských autosedačiek. Na záver prednášky odovzdaných bolo 36 homologačných detských autosedačiek a edukačné príručky pre rodičov.


Pogledaj: Raste broj obolelih u opštini Bački Petrovac

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here