CSR Bački Petrovac: „Kad nevidljivi postanu vidljivi“

248

BAČKI PETROVAC : Manifestacija „Kad nevidljivi postanu vidljivi“ održana tradicionalno po šesti put u organizaciji CSR Bački Petrovac.


Dana, 09.05.2019. godine relizovana manifestacija pod nazivom „Kad nevidljivi postanu vidljivi“ – susreti korisnika ustanova socijalne zaštite sa srodnicima, kao i stručnih saradnika. Manifestacija je održana iz dva dela, prvi deo se realizovao u prostorijama TO Bački Petrovac, gde je centralni događaj predstavljao lični susret korisnika i njihovih srodnika, kao i razmena iskustava i znanja stručnih radnika CSR i ustanova.

1

Manifestaciju je otvorila direktorka centra za socijalni rad Bački Petrovac, Biljana Drakulić, skup je pozdravila Milka Budakov, zamenica Pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, predstavnica Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu Sanja Grmuša savetnica za socijalnu zaštitu.

6

Drugi deo susreta održan je  u Gložanu na Čardi kraj Dunava „Kapor“, gde su učesnici mogli da pogledaju film „Priče iz komšiluka“ koji iz ugla korisnika usluge stanovanje uz podršku, korisnika  Doma za duševno obolela lica iz Čuruga,  govori o značaju usluge za korisnika, prisutni su prisustovali kratkom programu koji su priredili korisnici smeštaja na temu prirode i Dunava. Susretima su prisustvovali korisnici i stručni radnici Doma za duševno obolela lica „Čurug“ iz Čuruga, Dom „Veternik“ iz Veternika, Dom za duševno obolela lica “1.oktobar”, Stari lec, Dom za lica ometena u mentalnom razvoju „Otthon“ Stara Moravica , Dom za odrasle „Sveti vasilije Ostroški – Čudotvorac“ Novi Bečej , CSR Bačka Palanka.  Susret je završen zajedničkim ručkom i druženjem.

4

Hvala domaćinima, prijateljima susreta koji su omogućili jedan poseban i drugačiji dan korisnicima iz ustanova a i sto tako bez  kojih ova manifestacija nebi bila moguća, posebno hvala velikom trudu zaposlenih u CSR Bački Petrovac.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here