Izveštaj sa utakmice Mladost (BP) – OFK Stari grad

Petrovčanima je bilo dovoljno svega 25 minuta na nanesu drugi poraz Palančanima ove jeseni

806
Foto: Dnevnik/ J. Pucovski

BAČKI PETROVAC: Stadion u Vrbari, gledalaca 200; sudija Stojčević (Sombor). Strelci: Mrđan u 10, Leškov u 16, Plavšić u 35. za Maldost, Krajnović u 78. minutu za Stari grad. Žuti kartoni: Ožvat, Maliuan (Mladost) Žigić (Stari grad).


Mladost (BP) – Stari grad 3:1 (3:0)

MLADOST: Lenja, Ožvat (Severinji), Leškov, Šproh, Mrđan, Plavšić, Maliyan (Đaković), Kanja, Ivetić, Fabri (Čiep), Beronja.

STARI GRAD: Stojčević, Novevski (Vlajić), M. Gluvić, Batinica (Zeljko), Knežević (Radaković), Krajnović, Đekić, Radić, B. Gluvić, Živić, Kovačević.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Mrežu Stojčevića načeo je brzonogi Marđan već u 10. minutu posle lepog dodavanja Ožvata. Samo šest minuta kasnije bilo je već 2:0 kada je Ožvat proigrao spretnog Leškova, a ovaj je pogodio cilj. U 34. minutu Plavšić sa oslobodio nekoliko protivničkih igrača i doneo veliku prednost svom timu. U drugom poluvremenu domaći su smanjili tempo, verovatno zadovoljni viskom vođstvom. Stari grad je u nastavku više napadao i u 78. minutu domaći golman Lenja je jednu loptu odbio, a Krajnović iz blizine pogodio praznu mrežu.

U redovima Petrovčana napade su gradili brzonogi Mrđan i Plavšić, koje je pravovremeno proigravao Leškov. Iz jedne takve akcije Ožvat je u 60. minutu istračao sam pred Stojčevića, koji je stajao kao ukopan, ali lopta je pogodila desnu stativu i završila u gol-autu. Nepun minut kasnije domaći su bezuspešno tražili penal posle faula gostiju nad Leškovom.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here