Nacrt plana biciklističke staze uz kanal DTD na javnom uvidu

781

BAČKI PETROVAC: Nacrt plana detaljne regulacije biciklističke staze uz kanal DTD Novi Sad – Savino Selo u katastarskoj opštini Bački Petrovac je stavljen na javni uvid. Žitelji Opštine Bački Petrovac primedbe mogu izneti pismeno do 4. decembra.

– Po nacrtu planirana staza vodi od Akva parka do Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u ovoj varoši u ukupnoj dužini oko 4,2 kilometra, i širini dva metra – kaže iz Miroslav Častven iz Odeljenja za privredu, urbanizam , komunalno-stambene i inspekcijske poslove. – U Bačkom Petrovcu je već izgrađena biciklistička staza u dužini od oko kilometar od centra Petrovca do Vrbanje, izlaska iz Petrovca prema Novom Sadu.

Nacrt plana staze obalom kanala Dunav–Tisa–Dunav rade paralelno i urbanisti u Novom Sadu. Plan detaljne regulacije biciklističke staze može se pogledati u zgradi Opštinske uprave u kancelariji broj 9, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova. U toku trajanja javnog uvida Nacrt plana detaljne regulacije biciklističke staze uz kanal biće izložen na internet stranici Opštine Bački Petrovac www.backipetrovac.rs, na oglasnoj tabli Opštinske uprave, kao i na Oglasnoj tabli Mesne zajednice Bački Petrovac.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane dostavljene pismene primedbe tokom javnog uvida, biće 10. decembra u 11 časova u maloj sali Opštine. Na javnoj sednici građani i predstavnici preduzeća koji su podneli pismene primedbe u vezi sa nacrtom imaće priliku da ih obrazlože pred Komisijom za planove.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here