Najbolji đaci opštine Bački Petrovac: Marcela Ganjiova

139
Foto: Promo, izvor: Dnevnik

BAČKI PETROVAC: Marcela Ganjiova završila je Osnovnu školu „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu i izabrana je za đaka generacije te škole.


Na najviše takmičenja učestvovala je u sedmom i osmom razredu, najviše iz biologije i slovačkog jezika, a učestvovala je i na smotrama recitatora. Najveći uspeh ostvarila je iz recitatorstva gde je izabrana u prvih deset na republičkom takmičenju.

Upisala sam Srednju poljoprivrednu školu u Futogu, veterinarski smer, navodi Marcela.

Kako dodaje, još od malena je volela životinje i gajila je ljubav prema životinjama za koju je najviše zaslužna njena baka.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Upisala sam tu školu da vidim da li ću se pronaći u tome i nadam se da neću pogrešiti, poručuje Marcela.

Projekat „Učim+Znam=Vredim”, koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti i 2020. godine realizovan je u Novom Sadu, kao i u šest opština u Vojvodini: Sremskim Karlovcima, Srbobranu, Bačkom Petrovcu, Žablju, Temerinu i Beočinu u kojima su na bilbordima predstavljeni učenice i učenici osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini 2019./2020. proglašeni za đake generacije. Epidemija koronavirusa tokom 2020. godine prekinula je i odložila brojna školska takmičenja, pa su u minuloj godini promovisani đaci koje su školska nastavnička veća izabrali za najbolje u svojoj generaciji zbog opšteg uspeha postignutog tokom celokupnog školovanja.

Generalni sponzor ovog projekta je Erste banka. U saradnji s Udruženjem za promociju društvene odgovornosti, „Dnevnik” će na stranicama Vojvodine predstaviti laureate projekta „Učim+Znam=Vredim” iz opština u kojima je realizovan ovaj projekat, uz njihove kratke izjave.


Pogledaj: Najbolji đaci Opštine Bački Petrovac: Ivana Milenković i Nataša Halupkova

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here