Najbolji na bilbordima u Opštini Bački Petrovac: Ema Galamboš

819
Foto: Dnevnik

Ema Galamboš je učenica osmog razreda Osnovne škole „Jozef Marčok Dragutin” u Gložanu.


U prošloj godini osvojila je prvo mesto na Republičkom takmičenju iz srpskog kao nematernjeg jezika. Međutim, to nije njeno jedino postignuće.

– Učestvovala sam i na takmičenjima iz slovačkog jezika, matematike i hemije – kaže Ema. – Volela bih da upišem grafički dizajn i da se time bavim u budućnosti.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Projekat „Učim + Znam = Vredim”, koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, i 2019. godine realizovan je u Novom Sadu i šest opština u Vojvodini: Sremskim Karlovcima, Srbobranu, Bačkom Petrovcu, Žablju, Temerinu i Beočinu. U tim sredinama je predstavljeno više od 370 đaka osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini 2018./2019. ostvarili najznačajnije uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali i one koji su zbog svojih uspeha izabrani za đake generacije. Generalni sponzor ovog projekta je Erste banka.

U saradnji s Udruženjem za promociju društvene odgovornosti, „Dnevnik” će na strani Vojvodina predstaviti laureate projekta „Učim + Znam = Vredim” iz vojvođanskih opština u kojima se realizovao ovaj projekat, uz njihove kratke izjave.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here