Poziv za podnošenje predloga kandidata za dodelu priznanja Opštine Bački Petrovac

168
Foto: opstinabackipetrovac.rs

Opština Bački Petrovac objavila je poziv za podnošenje inicijativnih predloga kandidata za dodelu Nagrade Opštine Bački Petrovac, Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac i Sportskog priznanja.


Na osnovu Odluke o nagradi opštine i ostalim javnim priznanjima Opštine Bački Petrovac, Opština pokreće postupak za podnošenje inicijativnih predloga kandidata za dodelu Nagrade Opštine Bački Petrovac i Posebnog javnog priznanja Opštine Bački Petrovac za 2020. godinu te Sportskog priznanja za 2019. godinu.

Uslovi, koje moraju ispunjavati kandidati za dodelu navedenih javnih priznanja Opštine Bački Petrovac, su sadržani u Odluci o nagradi opštine i ostalim javnim priznanjima Opštine Bački Petrovac, koja je objavljena na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Bački Petrovac (www.backipetrovac.rs).

Inicijativne predloge kandidata za dodelu nagrade, posebnog javnog priznanja i sportskog priznanja mogu podneti javna preduzeća i drugi privredni subjekti, ustanove i javne službe, udruženja građana, grupa građana i pojedinci, odbornici u Skupštini opštine, državni organi i organi lokalne samouprave.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

 

Odluka o dodeli nagrade i posebnog javnog priznanja za 2020. godinu i sportskog priznanja za 2019. godinu donosi Skupština Opštine Bački Petrovac na predlog Komisije za priznanja a dodela istih će biti realizovana na Svečanoj sednici Skupštine Opštine Bački Petrovac koja se tradicionalno održava povodom Dana Opštine Bački Petrovac 15. oktobra.

Inicijative, odnosno predlozi se podnose u pisanom obliku uz adekvatno obrazloženje lično preko prijemne kancelarije Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac ili putem pošte, najkasnije do 15.09.2020. godine, na adresu: KOMISIJA ZA PRIZNANjA SKUPŠTINE OPŠTINE BAČKI PETROVAC, Kolarova 6, Bački Petrovac.


Pogledaj: Nove mere u opštini Bački Petrovac

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here