Razbijena stakla u prostorijama SNS-a u Bačkom Petrovcu

2619
Foto: Printscreen/You tube

NOVI SAD/BAČKI PETROVAC: Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje brutalni napad na prostorije Srpske napredne stranke u Bačkom Petrovcu.


Posle samo nekoliko dana od napada na prostorije dva mesna odbora SNS u Novom Sadu, stakla, koja su noćas razbijena na prostorijama opštinskog odbora u Bačkom Petrovcu, još jednom svedoče da oni koji nemaju argumente posežu za nasiljem, nemoćni da na politiku srpskih naprednjaka odgovore idejama, radom i programom, saopštila je SNS Vojvodine.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Oni ističu da posebno zabrinjava činjenica da ovaj napad nije prvi, kao i da napadačima svaki novi čin vandalizma postaje rutina, koja je, kako navode, očigledno deo njihove predizborne ponude.

Ipak, narod ih je prozreo, a sudeći po istraživanjima javnog mnjenja i prezreo. Verujemo da će nadležni organi privesti pravdi počinioce ovog akta nasilja i poručujemo da nas nikakve kamenice ni njihov slepi bes neće udaljiti od borbe za bolje sutra svih građana Srbije, čije ćemo poverenje opravdati i na izborima koji nas očekuju, zaključuje vojvođanski SNS.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here