Isključenje struje za utorak i sredu (29. i 30.12.)

106

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak i sredu 29. i 30.12. bez struje će povremeno ostati delovi Bačkog Petrovca.


 1. Bački Petrovac utorak 29.12. od 09:00 do 11:00

Ulice: Kanalska, Janka Jasenskog od Komenskog do Kosovske, Kosovska od Kubanjeve do J Jasenskog, Jarmočna od Hrobove do Kubanjeve, Sladkovičeva od Kubanjeve do Hrobove, Hrobova, Kubanjeva, JNA, Svatoplukova, Kvačalova, Karla Marksa, Jana Labata, Masarikova, Lava Tolstoja od J Čajaka do pola ulice, Komenskog od J Čajaka do pola ulice, Jana Husa od Prvomajske do pola ulice, M Hrubika od Kukučinove do Prvomajske, Prvomajska, Oktobarske revolucije, 28 Oktobra, Zmaj Jovina, S Markovića, Lenjinova, 14 VUSB od Slatkovičeve do JNA, Kuzmanjeva, Vajanskog, B Mokića, M Gorkog, Jana Kolara, M Tita, Hurbanova, Engelsova, Jana Čajaka, Šturova, Proleterska, Tomašikova, Jana Čajaka, Hmeljova.

 2. Bački Petrovac sreda 30.12. od 09:00 do 11:00

Ulice: Slatkovičeva od Hrobove do 14 VUSUB, Jarmočna od Hrobove do Novosadske, Fiskulturna, Novosadska, Borisa Kidriča, Nikola Tesle, Lesna, Puškinova, Partizanska od 29 Novembra do Novosadske, Pavla Đuge i Blok Sejke.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here