Vladimir Krnač: Čovek, hodajuća enciklopedija (VIDEO)

717

BAČKI PETROVAC: Vladimir Krnač je bravar , skroman građevinac, koji prehranjuje četvoro dece. Humani je davalac krvi, a do sada je učestvovao u 17 različitih kvizova. Najpoznatiji je po svojim učešću u Slagalici, a zovu ga „hodajuća enciklopedija“.


Vladimir je građevinski radnik iz Bačkog Petrovca koji već godinama učestvuje u brojnim televizijskim kvizovima gde je najčešće osvajao prva mesta. Želju za stalnim takmičenjem dobio je pre 18 godina kada je odlučio da se prijavi za kviz „Sam protiv svih“ i testira znanje iz raznih oblasti.

„Prijavio sam se na sve! I prvi su me kontaktirali RTS i kviz Sam protiv svih, i tu sam učestvovao i posrećilo mi se. I tu je počelo, i onda jedan kviz, drugi kviz. Imam utisak kao da su svi čekali da se prvi put pojavim pa da me pozovu u njihov kviz “ kaže Vladimir.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Od tada je učestvovao u čak 17 kvizova, a samo u Slagalici četiri puta. Omiljena literatura su mu enciklopedije koje je proveo sate čitajući i upijajući znanje. Interesuju ga sve oblasti, ali mu je sport ipak najdraži. Jedno od najtežih takmičenja na kojima je učestvovao bilo je u kvizu „Super genije“, gde je glavna nagrada bila milion dinara.

„I finale je bilo toliko napeto da je curio potocima znoj, napeto, i tu sam uspeo da pobedim jednog svog dobrog prijatelja i to je bila najveća nagrada koju sam osvojio i mislim da je bilo najnapetije.“

Među prijateljima, Krnač je pre svega poznat kao veliki humanista. Do sada je 106 puta dobrovoljno dao krv, a rukav je prvi put zavrnuo još za vreme služenja vojnog roka.


Pogledaj: Seizmolozi upozoravaju – podrhtavaće tlo na Balkanu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here