Zagorčić za slavlje Petrovčana

Mladost (BP) – Vojvodina 1:0 (0:0)

730
Foto: J. Pucovski/ Zagorčić postiže jedini pogodak u Vrbari

Skoro devedeset minuta mreže oba gola njihao je dosta jak vetar u petrovačkoj Vrbari.


Mladost (BP) – Vojvodina 1:0 (0:0)

BAČKI PETROVAC: Stadion u Vrbari, gledalaca 150; sudija Tanović (Subotica). Strelac: Zagorčić u 89. minutu. Žuti kartoni: Kanja, Fabri, Ožvat, trener Karakaš (Mladost), Pelengić, Jelić, N. Kudrić (Vojvodina); crveni karton Bubanja (Vojvodina).

MLADOST (BP): Lenja, Ožvat, Šproh, Beronja, Mrđan, Plavšić (Zagorac), Kanja, Ivetić, Leškov, Fabri (Jakuš), Stanić (Malidžan).

VOJVODINA: Milovanov, Vejin, Marković, Bilbija, Jelić, N. Janković, N. Kudrić (Novaković), Bečanović, Stefanov (Ilić), Pelengić (S. Janković), Bubanja.

I kada sa očekivao nerešen rezultat bez golova, pravi potez je uradio domaći trener Vlado Karakaš. U 85. minutu umesto Plavšića u igru je uveo Zagorčića, koji je odlučio pobednika i Bačkopetrovčanima doneo neopisivu radost u poslednjoj prvenstvenoj utakmici ove jeseni u Vrbari. Brzonogi Mrđan je prodro sa desna, lopta je stigla do mladog Zagorčića na levoj strani, bonus igrač domaćina je opalio po lopti. Uzaludan je bio i pokušaj beka Vejina da loptu izbaci sa gol linije, pa je ona završila u mreži.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Bila je to inače borbena i kvalitetna utakmica. Gosti su u početku više napadali. 45. minutu istakao se paradom domaći golman Lenja.

U nastavku Mrđan je imao nekoliko pokušaja, no golman Milovanov je dva njegova šuta zaustavio nogom. U 68. minutu Bubanja je snažno šutirao ali je lopta preletela preko gola. Poslednju šansu pre odlučujućeg gola za domaće je imao kapiten Ožvat u 83. minutu, no njegov šut odbio je golman Vojvodine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here