Da li Bačkoj Palanci treba kružni tok?

2556

Da li je stvarno neophodan kružni tok kod tržnog centra „Roda“ i da li ima prečih bezbednosno saobraćajnih investicija u gradu? Da li je to možda samo usluga poznatom tržnom centru?

roda-1

lokacija raskrnice na kojoj se sprema kružni tok

Svedoci smo da i mnogo manje naseljena mesta u okruženju, recimo Begeč, dobijaju kružni tok saobraćaja. Nakon intervjua koji je Milorad Paripović (član Opštinskog veća zadužen za saobraćaj u Bačkoj Palanci dao za pojedine medije, saznajemo koliko su bačkopalanačke institucije stigle u pripremi kružnog toka saobraćaja kod Tržnog centra „Roda“.

„U samom gradu, a to mora da finansira lokalna samouprava, neophodno je uraditi kružni tok saobraćaja kod Tržnog centra „Roda“. Tender za ovu investiciju, bitnu za bezbednost saobraćaja u samom gradu, završen je proletos. Do Nove godine, najverovatnije treba da bude završen Projekat koji mora da se usaglasi sa Planom detaljne regulacije ovog dela grada, a cela investicija, po grubim procenama, iznosila bi blizu 40 miliona dinara. Ako bude bilo novca, ova investicija mogla bi da se realizuje iduće, 2017. godine.“ – izjavio je Paripović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here