Događaj u znaku borbe protiv raka dojke u Bačkoj Palanci

1041

Kako bi se promenila poražavajuca statistika i kako bi se skrenula pažnja javnosti na važnost podrške i neophodnost zajednicke borbe protiv raka dojke, 26. oktobra, od 18h u Gradskom bioskopu u Backoj Palanci, održace se simboličan događaj sa gostujucim lekarom i brojnim kulturnim i muzičkim društvima i ansamblima.

Publika će imati mogućnost da čuje dr Momira Antolovica, spec. radiologa koji ce govoriti o značaju prevencije i ranog otkrivanja ove bolesti, ali i uziva u nastupima folklornog ansambla „Koreni“, vojvođanskog narodnog orkestra „Gajde“, kluba klasicne gitare „Akord“, kulturnog kluba „Zvono“, najstarijeg knjizevnog kluba u Vojvodini „Dis“ i nastupu poznatog glumca iz Bačke Palanke Nikole Milankovica. Ulaz je slobodan, a svi zainteresovani koji zele da budu deo ovog humanitarnog događaja i pošalju poruku podrške svim ženama, moći će i da poruče proizvode sa roze vrpcom. Sav prihod od prodatih proizvoda namenjen je za kupovinu opreme za ranu dijagnostiku i programe koji podižu svest i pružaju obuku ženama u borbi protiv raka dojke.Резултат слика за avon rak dojke

Kao kompanija koja je posvećena ženama, njihovom osnaživanju i boljem položaju u drustvu, Avon je ove godine okupio tim volontera iz citave Srbije. Prestizni tim od 20 Ambasadora humanosti osnovan je sa ciljem da osnazi zene sirom Srbije i pomogne im u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici. Članovi tima bice domaćini specijalnih humanitarnih akcija u svojim gradovima, a tim povodom moći ćete da čujete dobru muziku, budete deo zabavnog, kulturnog, edukativnog programa, ali pre svega i pomognete mami, baki, najboljoj drugarici, ženi kojoj su pomoć i podrška neophodne!

Nakon događaja u Bačkoj Palanci, Roze žurke u Kraljevu i humanitarne predstave u Lazarevcu, slede humanitarne akcije u Sapcu i Zemunu. Ovo je idealna prilika da svi zajedno pošaljemo jedinstvenu poruku i otkrijemo ženama koje nam čine život lepšim koliko nam znače!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here