I dalje stoje rupe u Šafarikovoj, pešačke staze u centru još gore (VIDEO)

Kada će početi rekonstrukcija puteva i pešačkih staza u Bačkoj Palanci? POGLEDAJTE PRILOG

1125

BAČKA PALANKA: Pre mesec dana, portal BAP VESTI objavio je vest u kojem upozoravaju građane da obrate pažnju na rupe na putu u Šafarikovoj ulici u Bačkoj Palanci. Nakon toga, nadležni su postavili saobraćajnu signalizaciju koja upozorava na opasnost na putu.


Međutim, problem još uvek nije rešen, rupe nisu sanirane te i dalje, uz saobraćajnu signalizaciju, ugrožavaju bezbednost na putu svih učesnika u saobraćaju.

To nije jedini problem u gradu kada je u pitanju infrastruktura. Pešačke staze u samom centru grada su u jako lošem stanju, pogotovo u ulici Kralja Petra Prvog. Deo staze od pijace prema centru ima jako puno rupa, gde su nam građani rekli da su svedoci čestih padova, izvrtanja noge i slično. Pored toga, kod pijace se nalazi i polomljena rešetka kanalizacionog odvoda, gde su prodavačice iz okoline rekle da su ovaj problem nekoliko puta prijavljivale nadležnim institucijama, ali bezuspešno. To i dalje ugrožava bezbednost pešaka, a pogotovo male dece.

Treća lokacija koju smo obišli jeste pešačka staza na uglu ulica Kralja Petra Prvog i Šafarikove, gde je u oba pravca staza u lošem stanju. Behaton u Šafarikovoj ulici je dosta oronuo, pa ljudi često posrću na tim deonicama, što može dovesti do ozbiljne povrede, a pogotovo deo staze u Kralja Petra Prvog od ugla sa Šafarikovom do Centra za dijalizu.

Apelujemo na nadležne da što pre reše probleme na ovim deonicama kako bi saobraćaj bio bezbedniji za sve učesnike.


Pogledaj:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here