Изгубљен кајак у Товаришеву кајакашa „Таркетт“-а

Обавештење "Кајак Кану Клуб Таркетт" Бачка Паланка

2313
Фото: Кајакашки савез Србије

У суботу.06.08. кајакаши „Таркетт“-а су се враћали са Отвореног првенства Војводине у мини кајаку. Негде у кривини у Товаришеву један мини кајак је склизнуо са приколице и завршио на земљи.


На улазу у Бачку Паланку, човек је сигнализирао комбију и објаснио да је видео чамац који је спао са приколице у Товаришеву. Кајакаши су се истог трена вратили назад, али нажалост нису успели да пронађу кајак.

Молимо све суграђане наше Општине, поготово становнике Товаришева уколико имају било каква сазнања да нам се јаве. Пуно би значило нашој деци да нам кајак буде враћен. У питању је мини кајак, предвиђен за малу децу (одрасле особе не могу да га веслају), плаво- бело- црвене боје, марке „КАПЕ“.
У нади да још постоје поштени и добри људи, искрено се надамо да ће ова молба доспети до особе која је пронашла кајак. Били би смо неизмерно захвални да нам се врати чамац.

За било какву информацију контактирајте на следеће бројеве: 064/45-88-408, или 064/22-66-043, као и на Фацебоок страницу Кајак Кану Клуб Таркетт.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here