Осми дан без сигнала оператера Супернова а рачуни неће бити смањени

Нема интернета, нема ТВ сигнала. Да ли су стварно СУПЕР?

1445

На маил наше редакције се стигао допис за рубрику „Глас грађана“ од стране незадовољног корисника услуге кабловског оператера „Супернова“. Већ дуже време грађани Бачке Паланке који су корисници овог оператера су сведоци честих нестанка  како интернет, тако и телевизијског сигнала.

Многи покушавају да ступе у контакт са запосленима у Супернови како би пријавили квар и сазнали када могу да добију услугу коју уредно плаћају. Адекватног одговора никада нема, али зато рачуни уредно пристижу. Износ на рачунима није умањен за време које су корисници били без услуге. И тако у круг. Допис који нам је стигао преносимо у целости.


„Поштовани,
обраћам се у нади да ћете ви успети оно што ми као грађани, односно корисници услуга Супернове, не успевамо а то је да дођемо до информације шта се тачно дешава! Живим у улици Трг братства јединства и већ 8. дан немам сигнал кабловске телевизије. И у предходном периоду је било вишедневних прекида али сада су прешли сваку меру. Безброј пута сам звала њихове сервисе и посетила пословницу у Бачкој Паланци али одговори су потпуно непрецизни и немушти. Њихови оператери „изрецитују“ неку неодређену информацију која нити је одговор на питање какав је квар у питању нити када ће бити отклоњен. И тако данима… Шта се ту дешава? Зар је могуће да квар не може бити отклоњен данима и још невероватније да упосленици Супернове немају никакав прецизан одговор за кориснике. Да ли ви као информативно гласило можете доћи до информације која је нама грађанима недоступна – када ће се успоставити сигнал кабловске телевизије у улици Трг Братства и јединства? Вама унапред хвала ако дођете до информације“. Незадовољни корисник услуга „Супернове „

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here