Priča o 10 stubova na plaži jezera Tikvara (VIDEO)

Poslednjih dana se podigla velika "prašina" oko funkcionaolnosti i estetike instalacije za hlad na plaži jezera Tikvara. POGLEDAJTE PRILOG!

5949

BAČKA PALANKA: Minule nedelje, na popularnoj plaži na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci, postavljeni su betonski stubovi, o kojima se mnogo komentarisalo na socijalnim mrežama.


Betonski stubovi imaju dekorativne završetke, a na njima su instalirane metalne šipke koje drže mrežu, koja bi trebala da ima za ulogu pravljenje hlada.

Da podsetimo, direktor USR Tikvara, Darko Božović, u više navrata je izjavio da će građanima obezbediti hladovinu na plaži Tikvara, nakon seče stabala. Izgleda je ova priča dobila epilog.

Na socijalnim mrežama veliki broj građana Bačke Palanke izrazio je nezadovoljstvo izgledom ove instalacije za hlad, a pojedini mediji su sa ironijom preneli vest da su na bačkopalanačkoj plaži postavljeni „antički stubovi“.

Razgovarali smo sa građanima o ovoj investiciji, kao i sa direktorom USR Tikvara, Darkom Božovićem, koji je pojasnio o kakvim stubovima je reč.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here