Priča o 10 stubova na plaži jezera Tikvara (VIDEO)

Poslednjih dana se podigla velika "prašina" oko funkcionaolnosti i estetike instalacije za hlad na plaži jezera Tikvara. POGLEDAJTE PRILOG!

5588

BAČKA PALANKA: Minule nedelje, na popularnoj plaži na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci, postavljeni su betonski stubovi, o kojima se mnogo komentarisalo na socijalnim mrežama.


Betonski stubovi imaju dekorativne završetke, a na njima su instalirane metalne šipke koje drže mrežu, koja bi trebala da ima za ulogu pravljenje hlada.

Da podsetimo, direktor USR Tikvara, Darko Božović, u više navrata je izjavio da će građanima obezbediti hladovinu na plaži Tikvara, nakon seče stabala. Izgleda je ova priča dobila epilog.

Na socijalnim mrežama veliki broj građana Bačke Palanke izrazio je nezadovoljstvo izgledom ove instalacije za hlad, a pojedini mediji su sa ironijom preneli vest da su na bačkopalanačkoj plaži postavljeni „antički stubovi“.

Razgovarali smo sa građanima o ovoj investiciji, kao i sa direktorom USR Tikvara, Darkom Božovićem, koji je pojasnio o kakvim stubovima je reč.

1 KOMENTAR

  1. Stubovi ne da su ruglo, nego jos mnogo gore od toga. Ovaj gospodin je bar 10 puta upotrebio rec „hlad“ . Najbolji i najzdraviji hlad pravi drvece koje su posekli da bi postavili ovaj kič. Nije ni cudo sto nam se smeje cela zemlja. Eto sta se moze uraditi od plaže na kojoj nam je pre 50 i vise godina zavidela i prestonica. Sve sto je u ovom gradu najlepse , nemilosrdno se unistava. Hoce li ikome pasti na pamet da posadi poneko drvo ili cemo samo seci i sve zameniti betonom i plasticnom mrežama?
    Te „anticke“ stubove je idejni tvorac trebalo da postavi u svoje dvoriste ako mu se toliko dopadaju. Da, i mislim da bi bilo sasvim u redu da se i gradjani blagovremeno pitaju i izjasne o „projektima“ u njihovom gradu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here