Vapaj za zaštitu od huligana

8022

Našoj redakciji je upravo stiglo pismo sledeće sadržine:


„Poštovana redakcijo,

Ovim putem želim da obavestim kompletnu javnost da se u predvečernjim časovima, a za vreme mog odsustva od kuće zbog posla u NS-u, desio još jedan u dugom nizu nemilih događaja, koji traju već dve godine u porodičnoj kući na adresi Dositejeva 31 Bačka Palanka.

Naime, grupa od 4 maloletna NN lica prestravljuju moju decu pričinjavajući konstantnu štetu u „gluvo doba noći“, rezbijajući prozore ciglama, lomeći roletne, kapije, čupajući kablove od stuje, a ovaj koji se večeras desio-prevazilazi granice razuma.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

Večeras, oko 18 h, gore pomenuta grupa je upala na privatni posed i dozivala mog najstarijeg sina Marka (17), pokušavajući da od njega iznude novac pretnjama.

Čuvši da je napolju neka galama, majka naše dece koja ih je tada čuvala, izašla je u zaštitu Marka kom prilikom je grupa od četvorice maloletnika iznela pretnje o bombaškom napadu koji planiraju da izvedu „noćas, u 1“.

Tada je došlo do okršaja moje bivše supruge, majke naša 3 sina, kada je ona zadobila više udaraca u predelu lica.

Nakon 30 prijava za uznemiravanje bačkopalanačkoj policiji, 31. put sam poslao mail Ministarstvu unutrašnjih poslova i – ništa! OPET se desio napad!

Ja živim poštenim životom, od rada na železnici. Nemam poroka niti neizmirenih dugovanja sem kredita u banci. Moja deca takođe. Ovim putem Vas najlepše molim da pomognete objavljujući ovu vest.

Unapred zahvalan, vaš sugrađanin i otac koji svoju decu voli NAJVIŠE na svetu.“

Mesaroš Đerđ

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here