Aleksandra Mileusnić iz Bačke Palanke Top Model Europe 2020.

Intervju

6913
Foto: N.Tadić

Na izboru za Mis Balkana, održanom u Etno selu Stanišić 22. avgusta, bačkopalančanka Aleksandra Mileusnić ponela je titulu TOP MODEL EUROPE 2020.


Aleksandra ima 20 godina i trenutno radi u agenciji za osiguranje automobila, a završila je ekonomsku školu u Bačkoj Palanci i dalji plan je upis na fakultet.

„Odlučila sam da ću učestvovati u poslednjem trenutku i od tog momenta sve se preokrenulo. Obično neplanirane stvari najbolje prođu, ovo mogu nazvati krunom svoje dosadašnje karijere. Osećaj je prelep stvarno, u isto vreme osećam se vrlo uzbuđeno, a osećam i veliku odgovornost jer treba da budem dobar primer mladim devojkama koje žele da se bave ovim poslom“, kaže Aleksandra za BAP VESTI.

Foto: N.Tadić

Ovo je bio izbor za Miss Balkana gde se birala Miss Srbije, Miss Crne Gore, Miss Hrvatske i Miss BiH kao i Top Model Evrope za 2020 godinu. Ukupno je bilo prijavljeno 400 devojaka iz regiona, a učestvovale su 22 devojke iz Srbije, Bosne, Crne Gore i Hrvatske.


Pogledaj: Bačkopalančanka predstavlja Srbiju na izboru za Miss Evrope


„Mladim devojkama koje žele da se bave modelingom pre svega poručujem da prate svoje snove uvek, da žele i da rade na tome što žele. Tako da, nemojte se brinuti da li ćete se uklopiti i u ono što se zahteva – samo budite ono što jeste“, dodala je naša sagovornica Aleksandra.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here