Интервју: Марко Вујин (ВИДЕО)

Вујин је у Немачкој 2014. године проглашен за најбољег стрелца Бундес лиге. Након две деценије професионалног спорта, дао је први интервју за локални медиј, за портал БАП ВЕСТИ, у којем је причао о себи и спорту. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

1605

БАЧКА ПАЛАНКА: Скоро две деценије, Марко Вујин бавио се професионалним спортом и остварио је завидну каријеру у рукомету. Имао је 135 наступа за репрезентацију, постигао је 531 гол у каријери.


Поникао је из РК Синтелон, као и многи други успешни рукометаши из Бачке Паланке. Године 2003. одлази у Мађарску и тамо је провео 9 веома успешних сезона, а одатле иде у један од најбољих европских клубова, немачки Кил („Kiel“).

У Немачкој је 2014. године проглашен за најбољег стрелца Бундес лиге, а то је за период од 100 година, колико постоји клуб, пошло за руком само двојици играча, а један од њих је Вујин.

Каријеру је завршио 2021. године у Вардару. Ово је први његов интервју за локалне медије и погледајте шта је све рекао о спорту у свету и у Србији.

 

1 коментар

 1. Mарко, кад би неко у Бачкој Паланци знао шта је врхунски спорт и међу добрим бити најбољи спортист, имати и носити име МАРКО ВУЈИН, било би све другачије.
  Овако, не гледај иза себе и не окрећи се, дижи се у висине њих заслужујеш њима и припадаш.
  Твоја породица, твоји родитељи и сви ми који те волимо и подржавамо и даље ћемо те волети и поштовати.
  Отићи са осамнаест година, прекорачити кућни праг и вратити се са тридесетосам,
  Донети своју племенитост, искуство, знање, неком би значило све, нажалост твом граду значи скоро па ништа, али зато ти си један и једини МАРКО ВУЈИН!!!!
  Само напред…….. са срећом

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here