Од 100 успешних пословних жена, четири су из општине Бачка Паланка

На конкурсу Поште Србије, под називом „100 успешних пословних жена”

7351
Драгана Соро, Вања Петковић, Станислава Роквић и Вишња Шешум (Фото: Фејсбук)

Конкурс који је расписала Поште Србије, под називом „100 успешних пословних жена” под слоганом „Најбоље тек долази“, трајао је од 8. марта до 8. априла 2022. године, а пристигло је више стотина пријава из целе земље.


Пошта Србије прогласила је у четвртак (26.05.), на свечаности у Палати Србија победнице свог првог националног конкурса „100 успешних пословних жена”, који је подржало Министарство трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије. Представницама најуспешнијих предузетница признања су уручили Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, Татјана Матић, министарка трговине, туризма и телекомуникација, и чланица конкурсне комисије – Драгиња Ђурић, саветница групације Intesa Sanpaolo за CEE област.

Из бачкопаланачке општине, на конкурсу су признања добиле три предузетнице. У категорији „Текстил, одећа, производња тканина и текстилни производи“, признање је добила Драгана Соро из Младенова – Атеље „Винсент”, у категорији „Дизајнерске услуге“ добила је Вишња Милић – Фотографске услуге и у категорији „Образовање“ признање је припало Станислави Роквић – Едукативни центар „Полетарац”.

Препознавши у раду огромно залагање на унапређењу заштите животне средине и вреднујући вишегодишње пружање подршке особама са инвалидитетом, Пошта Србије је престижну награду доделила и председници удружења “Чепом до осмеха”, Вањи Петковић из Пивница у категорији „Консултантске услуге“.

За сто најуспешнијих кандидаткиња, Пошта обезбеђује националну видљивост њиховог пословања и бесплатан промотивни простор у више од 1.500 пошта широм Србије. Специјална публикација у којој ће бити представљено сто успешних пословних жена биће доступна корисницима поштанских услуга без накнаде, док ће, истовремено, електронска верзија бити доступна на корпоративном сајту Поште. Најуспешније предузетнице биће представљене и на званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here