Општина Бачка Паланка расписала нове конкурсе

3032
Конкурси, Бачка Паланка

БАЧКА ПАЛАНКА: Општина Бачка Паланка расписала је нове конкурсе за суфинансирање пројеката из неколико области, као и за доделу помоћи у грађевинском материјалу и конкурс за стицање права на уплату доприноса за пензијско и инвалидско осигурање и доприноса за здравствено осигурање.


  • Конкурс за стицање права на уплату доприноса за пензијско и инвалидско осигурање и доприноса за здравствено осигурање за лице које је стекло статус лица које самостално обавља уметничку или другу делатност у области културе у 2022. години. Конкурс отворен током целе године, а услове погледајте ОВДЕ.
  • Јавни позив за доделу помоћи у грађевинском материјалу за ромске породице избеглица, са пребивалиштем на теритотији Општине Бачка Паланка. Конкурс отворен до 31.01.2022. године, а услове погледајте ОВДЕ.
  • Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења грађана у области туризма, екологије и заштите животне средине. Конкурс отворен до 31.01.2022. године, а образац за пријаву и услове потражите ОВДЕ.
  • Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења грађана у области социо-хуманитарних делатности. Конкурс отворен до 31.01.2022. године, а образац за пријаву и услове потражите ОВДЕ.
  • Јавни конкурс за суфинансирање пројеката цркава и традиционалних верских заједница на територији општине Бачка Паланка у 2022. години. Конкурс отворен до 31.01.2022. године, а образац за пријаву и услове потражите ОВДЕ.
  • Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења грађана у области културе. Конкурс отворен до 31.01.2022. године, а образац за пријаву и услове потражите ОВДЕ.

Обрасце треба попунити јасно и прецизно, како би пријава могла да се процени на најбољи могући начин. Подносиоци пријава своје предлоге пројеката попуњавају на српском језику, ћирилично писмо. Пријава у којој је конкурсна документација написана руком или писаћом машином неће се сматрати важећом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here