Počele prijave za Novogodišnji Đinđuveraj

Broj učesnika ograničen

323

BAČKA PALANKA: Omladinski centar Bačka Palanka, raspisao je konkurs za izlagače na Novogodišnjem Đinđuveraju, sajmu unikatno ručno rađenog nakita.


Sajam će biti održan 23. decembra 2021. u kafe baru „Pardon“ u Bačkoj Palanci, a prijave počinju u s1. i trajaće do 17. decembra.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju treba da pošalju tri fotografije na kojima su prikazani komadi nakita koji bi bili izloženi kao i osnovne podatke, ime i prezime, naziv radionice i kontakt telefon. Sve poslati do naznačenog roka na mejl adresu [email protected].

– Ono što uvek ističemo pri najavi Novogodišnjeg Đinđuveraja jeste to da je broj učesnika ograničen i da se oni upravo iz tog razloga biraju putem konkursa. Minulih godina u ovom slučaju broj kreativaca koji izlažu na ovom prazničnom izdanju sajma bio je deset, no ove godine njihov broj smanjujemo na šest s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. Po isteku roka za prijave, svi prijavljeni biće obavešteni o tome ko će učestvovati na sajmu i potom ćemo i objaviti imena njihovih radionica – rekla je Tamara Jožić organizatorka  Đinđuveraja i dodala da ukoliko dođe do nekih promena epidemioloških mera koje su trenutno na snazi, a do datuma održavanja sajma u tom slučaju kreativci i potencijalni posetioci sajma biće blagovremeno informisani da li će i kako on biti realizovan.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here