Позив грађанима да шаљу најлепше фотографије Србије

Сваке недеље, најлепша одабрана фотографија биће објављена на Инстаграм профилу председника републике

109
Фото: Instagram/buducnostsrbijeav

БЕОГРАД – На Инстаграм налогу председника Србије Александра Вучића објављен је позив грађанима да шаљу фотографије најлепших предела Србије, у циљу промовисања лепоте наше земље.


„Позивамо вас да на адресу е-поште [email protected] шаљете ваше фотографије најлепших предела Србије, како бисмо на најбољи начин промовисали јединствену лепоту наше земље“, наведено је у објави на инстаграм налогу buducnostsrbijeav.

Сваке недеље, најлепша одабрана фотографија биће објављена на Инстаграм профилу председника републике @buducnostsrbijeav.

На крају године, фотографија која је добила највише свиђања биће награђена, а председник ће примити аутора.

Грађани се моле да шаљу само ауторске фотографије, као и да оставе контакт податке.

Након инаугурације председника Вучића 31. маја, најављено је да су у плану бројне новине на друштвеним мрежама председника, а једна од њих је и рубрика у којој ће председник позвати грађане да на адресу е-поште [email protected] шаљу фотографије које на најбољи начин представљају природне лепоте Србије.

Искористите викенд и обиђите нашу најлепшу Србију

Председник Србије позвао је грађане да искористе сунчани викенд и обиђу Србију.

„Искористите овај диван сунчани викенд и обиђите нашу најлепшу Србију! Кренућу и ја данас, па се можда негде и сретнемо!“, написао је Вучић на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here