„Cvetna pijaca“ u Bačkoj Palanci

Praznik za oči i dušu

3858

Tri bačkopalanačka udruženja „Tradicija i venčanja“, „Front potrošača“ i „Slovački informativni centar“, organizovaće 23. septembra, drugu ovogodišnju „Cvetnu pijacu“.


Kao i ranije, ovaj svojevrsni festival cveća, biće održan u glavnoj bačkopalanačkoj ulici  Kralja Petra Prvog, od Pošte do Ulice akademika Milana Kurepe (Uska ulica).

-Svoje učešće na „Cvetnoj pijaci“ najavio je veliki broj izlagača iz mnogih mesta širom Srbije. Verujem, da će ova manifestacija, kao što je to bilo i ranije, privući veliku pažnju građana ne samo Bačke Palanke, već i okolnih mesta, koji će je posetiti i uživati u ovom prazniku za oči i dušu.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

S obzirom, da epidemija korona virusa i dalje traje, ova manifestacija će biti održana u skladu sa svim epidemiološkim bezbednosnim merama. Za posetioce, ove manifestacije, biće priređeno jedno lepo iznenađenje, koje ostaje naša mala tajna. Koristim ovu priliku, da pozovem pre svega, sve ljubitelje cveća da dođu i posete „Cvetnu pijacu“, i sigurna sam da neće zažaliti, što će biti njen deo – kaže Mirjana Stanišić, iz Udruženja „Tradicija i venčanja“.


Pogledaj: TOO Bačka Palanka na „Interfestu“ i „Ukusima Vojvodine“ u Novom Sadu

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here